Teeth Whitening System met LED Accelerator Light

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 24,99 (inclusief btw)

LET OP

Het merk Gringh is niet meer leverbaar.

We hebben wel vergelijkbare sets van een ander merk.

Deze sets zijn ook leverbaar in verschillende sterktes Carbamide Peroxide. 22, 38 en 44%

Pas op. De meeste andere peroxides mogen niet verkocht worden in Nederland omdat daar gezondheids problemen door kunnen ontstaan.

Stuur even een mailtje als je iets wilt bestellen of daar meer over weten wilt.

 

 

De Grinigh Verzadigde Smile lijn is speciaal voor u ontworpen zodat we u een compleet pakket, om tanden te bleken, aan kunnen bieden. U krijgt meer vertrouwen omdat uw glimlach door middel van witter, helderder tanden veel stralender wordt. U kunt kiezen uit een hele lijn van bleekgel (zonder peroxides) die voldoen aan uw behoeften, deze formule is bedacht door professionele tandartsen en speciaal bedoelt voor mensen met gevoelige tanden. De thuisgels zijn veilig en effectief, en geven dezelfde resultaten als een tandartspraktijk behandeling. Als de kuur is afgelopen, en omdat onze professionele gels eigenlijk hetzelfde producten bevatten als die gebruikt worden in de tandheelkundige klinieken, zijn uw tanden net zo wit. De Grinigh Verzadigde Smile lijn is ontworpen met alle accessoires die nodig zijn voor een volledig verloop van de whitening behandelingen zonder onnodige toeters en bellen. Het Whitening Licht versnelt de behandeling, het verkort de tijd die je nodig hebt om de bitjes in te houden. Het thermoplastische bitje heeft de vorm van uw tanden en zorgt voor een meer gelijkmatige behandeling met de gel. Het wordt geleverd met een gebittenbakje voor een hygiënische opslag. De gel zelf wordt geleverd in een spuit met een hersluitbare tip om het lekken tegen te houden tot de maximale vervaldatum. Al met al, de Griningh Verzadigde Smile geeft u de benodigde producten voor het verkrijgen van professionele tandarts kwaliteit tanden bleken. Zodoende zal uw aankoop van vandaag uw glimlach witter, helderder en stralender maken.

1.Dit is de veiligste formule zonder agressieve chemicaliën. Het beste voor mensen met gevoelige tanden . Behandeling : aanbevolen één behandeling per dag tot je de maximale witheid (normaal 14 dagen) hebt bereikt . Elke behandeling is 20 tot 60 minuten , dat hangt af van de vraag of je je er prettig bij voelt .
2.De Kit bevat alles wat u nodig hebt om een ​​witte glimlach met professionele resultaten te krijgen.
3.De LED verlichting levert een snellere behandeling.
4.Het bevat natuurlijke ingrediënten met een frisse mintsmaak.
5.Gebruik het LED-licht voor meer comfort.

 

LET OP: Er zijn verschillende sterktes Carbamide Peroxide.

 

Taalkeuze

© 2015 - 2022 Zelftandarts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel