Navigatie

Paradontax Whitening

Vorige Artikel 2 van 21 Volgende
€ 4,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Gezond tandvlees bloedt niet.

Als tandvlees bloedt tijdens poetsen of flossen, kan dit een teken zijn van geïrriteerd tandvlees. Bloedend tandvlees kan veroorzaakt worden door de opbouw van tandplak. Als tandplak niet verwijderd wordt, zou dit kunnen leiden tot slechte adem, geïrriteerd en opgezwollen tandvlees en uiteindelijk terugtrekkend tandvlees.

Het is klinisch bewezen dat dagelijks poetsen met Paradontax helpt tegen bloedend tandvlees en tandvlees problemen voorkomt.

Paradontax is speciaal ontwikkeld om tandplak te verwijderen. Het werkt doordat het de opbouw van tandplak tegen gaat. Paradontax Whitening biedt dagelijkse reininging en helpt de natuurlijke witheid van de tanden te behouden door het voorzichtig te verwijderen van oppervlakkige vlekken.

Paradontax bevat fluoride, het is dus geschikt voor dagelijks gebruik en helpt tandvlees gezond en uw tanden sterk te houden.

Paradontax heeft een unieke formule en smaak. Na 14 dagen Paradontax te hebben gebruikt, vinden de meeste mensen de unieke smaak lekker.

Volg altijd de aanwijzigingen op de  verpakking. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Poets tweemaal per dag en niet meer dan driemaal, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. Indien irritatie optreedt, gebruik beëindigen. De uiteinden van de doos zijn vastgeplakt. Niet gebruiken wanneer de doos open is. Geschikt voor dagelijks gebruik. Medisch hulpmiddel.

 

Taalkeuze

Aanbieding

Dr. Denti Eerste Tandhulp Kit. € 34,95 € 27,95

Gastenboek

  • 17-06-2019 - Beste, ik heb net besteld zou graag willen weten wanneer...  lees meer
  • 05-05-2019 - Hello. And Bye. lees meer
  • 17-04-2019 - Na jaren tobben nu eindelijk rustig op vakantie met de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2019 Zelftandarts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel