OVER Murrays Health and Beauty

 

Sinds haar oprichting in 1959, heeft Murrays uitgegroeid tot een marktleider in de distributie van gezondheid en beauty accessoires.

Dit is nu gericht op een portefeuille van merken die wij zoals hebben gemaakt als Safe & Sound Gezondheid, LaModa en LaModa prinses haaraccessoires, Junior Macare Producten van de baby, Murrays Manicure, Meridiana badkamer accessoires, Cassandra Kruiken en merken die we hebben verworven zoals Mijnwerkers Cosmetica en Sanjo Beauty Tassen.

In aanvulling op dit alles, verdelen we merken in opdracht van derden, waarvan sommige Philips AVENT Producten van de baby, Montagne Jeunesse Skincare, Danielle Bagage Mirrors en Baylis & Harding toiletartikelen. We hebben ook een aanwezigheid multi-merk met e-sigaretten.

Met een sterk product en de verpakking ontwerp mogelijkheden in huis, en een wereldwijde sourcing-infrastructuur ondersteund door strikte procedures voor kwaliteitsborging, Murrays Health & Beauty geniet brengen van kwaliteit gezondheid en schoonheid producten op de markt.

Het bedrijf opereert volledig uit pand in Chandlers Ford in de buurt van Southampton, waar alle functies, waaronder commerciële, inkoop, productie, kwaliteitscontrole, warehousing en distributie zijn gevestigd.

We hebben zeer flexibel logistiek en supply chain management, die ons in staat stelt om het product direct op te slaan of centrale magazijn leveren meestal binnen 24-48 uur. Onze directe Salesforce geeft ons volledige Verenigd Koninkrijk en Ierland tak bellen vermogen, waardoor we orde en merchandise lokaal tak waar nodig.

De verkoop inspanning wordt versterkt door onze Trade website, murrayshealthandbeauty.com, waarmee gebruikers biedt onze gehele portefeuille product dat kan worden geopend buiten de normale werktijden. Dit wordt ook ondersteund door directe toegang tot promotionele producten.

Werken met de gemeenschap

Murrays Health & Beauty zijn trots aanhangers van de Rose Road Association. Werken met kinderen, jongeren en hun gezinnen uit heel Hampshire en de omliggende provincies sinds 1952 de Rose Road Association biedt een scala aan diensten en kansen voor kinderen en jongeren met een handicap, hun ouders en verzorgers. Geregistreerd Charity nummer 276.172.

Safe & Sound Gezondheid is verheugd om te sponsoren Staines RFC, na nauwe samenwerking met de club om een uitgebreid pakket eerste hulp die specifiek zijn toegesneden op de behoeften van professionals sport gezondheidszorg te creëren. Bijgenaamd de'Swans' Staines Rugby Football Club, opgericht in 1926 en is aangesloten bij de Rugby Football Union, Middlesex County RFU en LSRFUR

De strijd tegen klimaatverandering

Murrays Health & Beauty hulp co-fonds een internationaal project op Isabela, een van de Galapagos-eilanden in de Stille Oceaan uit Ecuador. Voorheen was er geen beheer of recycling van afval faciliteit, en dit heeft een negatieve impact op de menselijke en dierlijke kant van het unieke ecosysteem van deze eilanden. Europese fondsen beschikbaar kwam om het project te financieren, maar een interface tussen de financiers en de lokale overheid op het eiland is van het grootste belang bij het waarborgen van de lange termijn succes van deze vitale project termijn.

Werken met de Galapagos Conservation Trust en WWF, Murrays Health & Beauty zijn toegewijd aan het helpen zorgen voor de extra middelen die nodig zijn voor de periode 2010-2012.

Voor verdere informatie kunt u terecht ... WWF | Galapagos Conservation Trust

Murrays ... toonaangevende merken in Health & Beauty

Taalkeuze

© 2015 - 2024 Zelftandarts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel